Aplicatia SALVAMONT

Aplicatia Salvamont Romania

Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania.

De acum ai pe telefon cel mai complet ghid de informare si orientare montana din Romania: gasesti informatii actualizate despre 51 masivi montani, 600 trasee turistice, 150 cabane si 180 partii de schi din intreaga tara.

Cu ajutorul sau iti planifici din timp excursiile montane, afli cele mai importante avertismente si ai pe telefon cele mai noi informatii despre starea vremii, traseele montane, contactele, dotarile si locatiile cabanelor si partiilor din intreaga tara. In timpul calatoriei, chiar si fara acces la internet, ai la dispozitie harta aplicatiei pentru a localiza cabanele aflate in jurul tau pentru a te ghida pe munte.

Cel mai important, in sectiunea SOS ai la dispozitie un serviciu de localizare a pozitiei telefonului prin care notifici in timp real dispeceratul Salvamont despre traseul si coordonatele tale, altitudinea si chiar si nivelul bateriei telefonului.

Vodafone ofera trafic gratuit in aplicatie utilizatorilor serviciului internet pe Mobil.

Descarca acum Aplicatia Salvamont

Descarca aplicatia Salvamont pentru Android

Descarca aplicatia Salvamont pentru Microsoft WP

Descarca aplicatia Salvamont pentru iOS