Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania Salvamont Romania
Vodafone Romania
Fundatia Vodafone Romania

PARTENERI OFICIALI si de inalta tehnologie ai Salvamont Romania din 2004

SALVAMONT este unicul serviciu de salvare montana din Romania.

SALVAMONT este sigur rapid eficient intotdeauna alaturi de tine .

Ne mandrim cu peste 250.000 de actiuni de salvare solutionate de serviciile Salvamont

+ 0

atestata oficial in Romania

0

sub denumirea Salvamont

0

Salvamont

0

Salvamont

0

si aspiranti Salvamont

0

Salvamont

0

in ultimii 10 ani

0

din anul 2004 disponibil 24/7

0

preluate prin Dispeceratul National Salvamont - Vodafone - Fundatia Vodafone

Bine ati venit pe pagina web a salvamontistilor din Romania, creata nu numai pentru prezentarea unei activitati deosebite, facuta cu pasiune si mult spirit de sacrificiu, ci si ca un element de legatura intre Dumneavoastra si structurile de salvare montana din intreaga tara.

Indiferent de situatie, pentru un sfat, o informatie sau un ajutor, structurile Salvamont sunt si vor fi in slujba Dumneavoastra incercand sa va ofere si un sentiment de siguranta pe cararile de munte.

Cu un nucleu de oameni inimosi, daruiti meseriei nobile pe care si-au ales-o, cu o organizare din ce in ce mai buna si o baza materiala corespunzatoare, cu o echipa noua de conducere la nivel national, cu planuri indraznete de dezvoltare a activitatii pe principii moderne, cu un important partener oficial si de inalta tehnologie, Vodafone Romania & Funda?ia Vodafone Romania, alaturi si de alti parteneri, sponsori si donatori, cu sprijinul financiar important al Consiliilor judetene si locale, avem certitudinea ca, in muntii Romaniei, activitatea de salvare montana se poate desfasura cu adevarat "la inaltime".

prof. Sabin Cornoiu
Presedintele Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani din Romania

Redirectioneaza 3,5% pentru Salvamont Romania

campania 2022

Informatii suplimentare

Orice contribuabil poate dispune directionarea a 3,5% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala - asociatie, fundatie etc. - conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal.

Descarca formular

Descarcati formularul precompletat cu datele Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani din Romania si completati-l cu datele personale.

Redirectioneaza 3,5%

Modelul standard de formular (precompletat)

Esti in siguranta pe munte folosind Aplicatia SALVAMONT.

Nu esti convins? Incearc-o si tu!

Descarca acum!
Comitete internationale

Sponsori si sustinatori