Parteneriat Hervis Sports Romania

Hervis Sports Romania s-a alaturat activitatii Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani - Salvamont Romania in anul 2021, sustinand astfel ac?iunile si proiectele acesteia, cat si misiunea si valorile comune ale tuturor salvatorilor montani. Incepand cu anul 2022, am demarat proiectul "Impreuna pentru siguranta in munti".

Hervis Sports Romania sustine stilul de viata sanatos prin miscare, astfel incureajeaza publicul sa includa in rutina zilnica activitatea fizica, pentru a se bucura de beneficiile pe care aceasta le ofera sanatatii fizice si psihice. Cu prezenta la nivel national, peste 40 de magazine fizice si un site online, Hervis Sports Romania ofera publicului o gama completa de produse ce cuprinde atat articole de imbracaminte si incaltaminte, cat si echipamente si accesorii necesare practicarii unei game variate de sporturi. Indiferent daca vorbim despre drumetii montane, schiat sau alergat, la Hervis orice doritor de aventura se poate echipa complet. Asadar, Hervis Sports sutine practicarea sportului realizat impreuna cu echipamentul potrivit, pentru siguranta tuturor.

Incepand cu anul 2022, prin proiectul "Echipamentul potrivit salveaza viata!", Hervis Sports sustine Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani - Salvamont Romania prin asigurarea echipamentului pentru intreaga echipa, sprijinind astfel oamenii ce pun inaintea propriei sigurante grija si atentia pentru viata celorlalti. Dotarea cu un echipament potrivit acorda salvatorilor montani cat mai multe sanse de reusita in activitatea zilnica. Hervis Sports ofera tuturor salvatorilor montani un prototip special al jachetelor in trei straturi Kilimanjaro, marca exclusiva Hervis, create special pentru nevoile echipei Salvamont Romania. De asemenea, Hervis Sports ofera tuturor salvatorilor montani ?i un prototip special al jachetelor de tip softshell Kilimanjaro.
In cadrul aceluiasi proiect, Hervis Sports demareaza o campanie de constientizare si educare de durata a publicului larg. Prin intermediul acesteia sustine siguranta si responsabilitatea pe munte, comunica publicului care sunt riscurile ce pot aparea in cazul utilizarii unor echipamente necorespunzatoare in timpul practicarii sporturilor montane si ajuta la invatarea cu privire la pregatirea necesara inaintea aventurilor montane.